Wie zijn wij

U, uw klant of medewerker heeft nu eenmaal te maken met schade aan (mobiele) apparatuur, maar geen zorgen! SmartPhort kan de volledige schade-expertise, herstel en afhandeling verzorgen en zal u daarmee volledig ontzorgen.

Wat we doen? Wij bieden bij schadegevallen en defecten altijd de beste oplossing. Of het nu gaat om het repareren, vervangen of upgraden van een apparaat: wij zorgen dat u, uw klanten of medewerkers altijd tevreden zijn binnen de kaders die worden gesteld.

Wij collecteren de devices of wij komen op locatie. Beoordelen de toedracht van de schade of het defect en bieden op basis daarvan een oplossing op maat. Hierbij kijken we ook naar de huidige nieuw- en dagwaarde en beoordelen we of een reparatie rendabel is. We zijn meer dan een reparatiebedrijf, en kunnen u ook goed adviseren over het vervangen of upgraden van uw apparaat. Niet onbelangrijk: we bieden hier ook duurzame oplossingen!

Onze organisatie is zeer schaalbaar en kan gemakkelijk meegroeien met het aanbod. Wij stellen hoge eisen aan onze schade-afhandelaars en reparateurs en leiden ze zelf op in onze eigen Academy. Op dit moment behandelen wij zo’n 24.000 cases per jaar.

Niets voor niets behoort SmartPhort tot de meest prominente reparatiebedrijven van Nederland! SmartPhort heeft een gemiddelde klanttevredenheid van 9,2/10 en een gemiddelde doorlooptijd van 2,4 werkdagen, maar oordeelt u vooral zelf over de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij zijn gespecialiseerd in de meeste prominente merken van o.a. de volgende apparaten:

Smartphones
Smartphones
Smartphones
Tablets
Smartphones
Laptops
Smartphones
Televisies
Smartphones
Drones
Smartphones
Consoles
Smartphones
Koelkasten
Smartphones
Kookplaten
Smartphones
Camera's

Bekijk ook onze uitgebreide online brochure

Bekijk ook onze uitgebreide online brochure

Online brochure

Onze werkwijze

1. Pick-up & return service

Wij halen het apparaat bij u op en bezorgen het ook weer netjes retour! U bepaalt de plaats en tijd. U bent ook altijd welkom in onze shop in Arnhem. Voor grote TV's en witgoed apparatuur kunnen we ook bij u aan huis komen. Wij zijn flexibel, samen kijken we naar de mogelijkheden.

2. Onze expertise

Door middel van onze expertise vinden wij altijd een passende oplossing voor de schade of defect. Zo beoordelen onze experts de schade of defect, stellen in het geval van verzekeringswerk de dag/nieuwwaarde vast en maken een voorstel voor u. De opties: reparatie, vervangen of upgraden. Ook hierin luisteren we graag naar uw wensen.

3. Persoonlijke overzicht pagina

Met behulp van uw persoonlijke overzicht pagina kunt u de status van uw schade/reparatie aanmeldingen stap voor stap volgen. Daarnaast kunt u ook dossiergegevens inzien en wijzigingen doorgeven. Zo bent u altijd op de hoogte van de kosten. Voor B2B en verzekeraars bieden wij een uitgebreide statistiekenpagina. Hierin tonen wij o.a. algemene schadelast en/of onze KPI's. Zo zijn we altijd volledig transparant en duidelijk.

4. Schaderapport en offerte

Wij stellen voor u altijd een schaderapport en/of offerte op. Deze kunt u eventueel ook gebruiken voor het claimen van uw schade bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.

5. Altijd zeker van kwaliteit

Reparaties worden altijd uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen zodat de fabrieksgarantie wordt behouden. Daarnaast bieden wij standaard 6 maanden garantie op de reparatie.

SmartPhort is Apple Independent Repair Provider (IRP) en heeft dus altijd beschikking over 100% originele Apple onderdelen. Ook gebruiken wij enkel originele onderdelen van alle andere merken. Zo worden bijvoorbeeld alle Samsung onderdelen direct afgenomen van het zusterbedrijf 2Service, zij zijn Samsung Authorized Distributor.

Bij SmartPhort kunt u niet alleen terecht voor reparaties.
Wij bieden naast reparaties ook de volgende services aan:

Technische Ondersteuning Voor technische vragen omtrent uw apparaat kunt u bij ons terecht. Onze engineers zijn ervaren en deskundig.
Installatie en Instellingen Wij kunnen de installatie van uw smartphone, tablet of laptop op ons nemen. Of het nu gaat om het installeren van apps, antivirus of andere applicaties, wij nemen de wensen graag met u door.
Verkoop

Wij helpen u ook graag bij de in- en verkoop van nieuw en gebruikte devices (smartphones, tablets, laptops en tv’s). Deze gebruikte status noemen we Pre-Owned en betekent: 100% technisch in orde maar bezit mogelijk een klein krasje of deukje. Dit is een verstandige keuze als u geeft om duurzaamheid en/of geld wenst te besparen.

Om er zeker van te zijn dat we de beste kwaliteit bieden worden alle Pre-Owned iPhones en Pre-Owned iPads door ons op 30 technische aspecten gecontroleerd. Daarnaast controleren wij het aantal laadcycli en de leeftijd van de batterij.

Tevens is SmartPhort Elite partner van Samsung voor de levering van nieuwe TV's. Vraag ons gerust om een prijslijst.

Data recovery of data save

Is er belangrijke data verloren of moet deze juist permanent gewist worden?

Geen probleem, wij helpen u graag data terug te halen, veilig te stellen of permanent te wissen. Wij zijn partner van Stellar, ‘s werelds nummer één technologiebedrijf voor gegevensherstel en wissen. Samen hebben we alle tools voor het terughalen van uw informatie, we doen dit op een ‘no cure no pay’ basis. Het permanent wissen (wipen) van devices doen we volgens de striktste norm en komt met een certificaat. Of het nu gaat om een smartphone, tablet, laptop of PC; alle devices worden ondersteund.

Accessoires

SmartPhort heeft discreet toegang tot het magazijn vol met unieke accessoiremerken van onze zusterorganisatie. Of het nu gaat om hoge kwaliteit leer of cases met de beste drop-protection, er is altijd sprake van een optimale prijs/kwaliteitverhouding aangezien we direct inkopen bij de bron.

Er is volop keuze in telefoonhoesjes, tempered glass, opladers, kabels e.d. Alle in meerdere uitvoeringen, materialen en kleuren, al dan niet voorzien van uw logo.