Wie zijn wij

SmartPhort is een jong dynamisch bedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van diverse elektronica voor zowel particulieren, de zakelijke markt als verzekeringsmaatschappijen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid voor dealers deze service aan te bieden aan hun klanten. U kunt bij ons terecht voor service aan mobiele telefoons, tablets, laptops, desktops, digitale camera's en TV toestellen, maar ook voor smartwatches, koffieautomaten, robotstofzuigers, gameconsoles, fietscomputers en andere elektronica.

Door het unieke concept dat wij hiervoor ontwikkeld hebben, bieden wij onze klanten een snelle en vakkundige oplossing. Het totale reparatie-proces nemen wij uit handen. Wij hebben reeds een jarenlange ervaring op het gebied van telefoon- en tabletreparatie. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan onderdelen op voorraad. Door onze unieke, op maat geschreven, software oplossing meldt u in enkele stappen uw reparatie online aan, waarna wij het verdere reparatie-proces voor u afwerken. U hoeft zelfs de deur niet uit, het apparaat wordt bij u thuis opgehaald.

Onze werkwijze

1. Pick-up & return service

Wij halen het toestel bij u thuis op en bezorgen het ook weer netjes retour!

2. Onze expertise

Door middel van onze expertise vinden wij een passende oplossing voor uw schade. We voeren meerdere expertises uit, onze experts beoordelen de schade, stellen de waardes vast en maken de juiste keuze voor uw case.

3. Persoonlijke reparatie pagina

Met behulp van uw persoonlijke reparatie pagina kunt u de status van uw reparatie stap voor stap volgen. Daarnaast kunt u ook belangrijke gegevens inzien en wijzigen.

4. Schaderapport

Wij stellen voor u een schaderapport en offerte op voor gebruik bij uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij.

5. Altijd zeker van kwaliteit

Reparatie geschiedt altijd met behoud van uw fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij standaard 6 maanden garantie op de reparatie.

Bij SmartPhort kunt u niet alleen terecht voor reparaties.
Wij bieden naast reparaties ook de volgende services aan:

Technische Ondersteuning Voor technische vragen omtrent uw toestel kunt u bij ons terecht.
Installatie en Instellingen Wij kunnen de installatie van uw toestel en eventueel gewenste instellingen verzorgen.
Onderhoud Voor preventief onderhoud aan uw toestel kunt u bij ons terecht.
Verkoop Wij kunnen ook nieuwe toestellen leveren en indien gewenst nemen wij uw oude toestel over.
Service Het unieke online software systeem met betalingsplatform neemt voor u het totale administratieve traject over. U kunt uw reparaties melden en opvolgen, de historie bekijken en uw klachten melden met volledige back-up.